Kapitán mého srdce

Kapitán mého srdce

Anotace: ...

Skáče poslední
do zpěněných vln
pokrytectví
miliónů vraků.

Je dokonalý
jako tuhé těleso
a klesá přímo
k jádru věci.

Kapitán mého srdce
voní sladce rumem
a v očích přesto
září moudrost hvězd.

Kapitán mého srdce
mě povýšil na svého důstojníka,
aby si mohl snít
a vyvěšovat vlajky.
Autor voedor, 28.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, jedam, Bíša, labuť, Mbonita, enigman, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí