barak obama2

barak obama2

Anotace: ..

Kdyby z hrobů vstali k ránu
kluci z Ku Klux Klanu
koukali by jako tele
že je černej v čele

Fakt of kurva
celý státy
zlatý šedesátý

Za co jsme to
v bílých kápích
vlastně bojovaly?
když se to teď na nás valí

Fakt of rap
i jejich styly
my jsme chtěly zůstat bílý

Bílý jako v mlejně mouka
Alenko stůj auto houká
a v tom autě bílý lidi
bacha na ně krajem slídí
v hlavách rumy
v prackách gumy
co prej černou barvu tlumí..

Fakt of kurva
celý státy
zlatý šedesátý
Autor zenge, 28.11.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, atty, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš zajímavej styl..

28.11.2008 20:01:00 | atty

jako píseň by to nemuselo být špatné

28.11.2008 17:34:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí