Výjev duše II.

Výjev duše II.

Najaký zachytný bod
opravdu přišel by mi vhod,
jenže žádný není
když skutečnosti se mi před očima mění!
Autor Jan Václav Znojemský, 28.11.2008
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí