Tančící ve větru.

Tančící ve větru.

Anotace: Já věřím,že tak je.

Tančící ve větru pot divokých koní,
ušlapáno zrno sněhobílých bříz.
Zeleň je však krytá,neuměle voní.
Na povrchu stopy stále stejný říz.

Tančící ve větru píseň slovy plná,
lásky koše vína,dává citům růst.
Trousí z kapes bída propečená zrna,
padla k nebi slza otevřených úst.

Tančící ve větru oheň s dýmem láva,
do pozoru štěstí neuhnutý krok.
Násobená radost do výsledku dává,
narodivší smích a skony slzí tok.

Tančící ve větru písek hyne pouští,
opálený sluncem v žáru plamene.
Láska kolem žije,je však kryta v houští,
rostoucí ze srdcí pevným ramenem.
Autor Zdenek, 28.11.2008
Přečteno 240x
Tipy 9
Poslední tipující: jita.1965, Květka Š., labuť, WAYWARD, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... láska kolem žije, je však kryta v houští ...
moc povedené, myšlenkové ! ST

30.11.2008 19:30:00 | jita.1965

Miluji básně, kde zmínka je o koních. ST! za obsah.

28.11.2008 20:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí