páteční pocity

páteční pocity

Bez sebe opomíjena opět po týdnu,
sedávám tam, kam jen dohlédnu,
kam dohlédnu já, kam vidí jen ptáci,
(Vysoko nad věcí...)

Sáláš mi vlasy, asi mi odletí,
tak jako myšlenky, věčné to prokletí,
dnes můžeš, dovolím ti to
(Vyjímka potvrzuje pravidlo..)

Ukrutné teplo, jenž hoří mi pod nohami,
snad to nic, nic, jen nic, určitě není
odcházíš a já chladnu, rampouch
(Ta bolest, jak Amorův šíp ...)

Padající hvězdy ozařují nebe,
jsem celá bez sebe dnem co dnem,
když nevidím tebe
(Nevím koho?)
Autor padající do neznáma, 28.11.2008
Přečteno 214x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenullinka, snupicek, petříček, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mi to připomíná :-(

30.11.2008 22:14:00 | Lenullinka

Až na ten jazyk český, jenž dostal v této básni celkem zabrat, to není vůbec zlé.

28.11.2008 22:10:00 | CorrimsonTom

Vskutku hodně myšlenkové a pocitové dílko.

28.11.2008 21:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí