Pojď ke mě znavený motýlku

Pojď ke mě znavený motýlku

Anotace: ...

Poleť ke mě maličký motýlku,
na mojí dlani spočiň jen na chvilku,
já pohladím tě lehkým teplým vánkem,
spočiň u mě mě tichým dlouhým spánkem,
pojď ke mně, neboj tady jsi v bezpečí,
já vím, že dotek tvým křídlům nesvědčí,
já svobodně nechám tě vždycky jít,
když zachce se ti z růží nektar pít,
a pak znovu zachytit na své kůži,
když unavíš se opojností planých růží,
tak přileť sem motýlku můj malý,
myslíš si, žes už světa velmi znalý,
však svět ještě tisíckrát tě zraní,
pak schoulit se můžeš v bezpečí mých dlaní.
Autor Melfëa, 16.09.2005
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Dojemná...

21.02.2006 09:16:00 | frangir

Být motýlkem, využiju té nabídky...

17.09.2005 16:08:00 | Krtica

Taky se mi moc líbí,každý motýlek,by měl mít svou dlaň.

17.09.2005 09:22:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí