Jsem

Jsem

Anotace: Nevím kdo jsem, ale vím čí jsem. CKG

Jsem Vandrák, jsem zevlák, jsem Bůh
Jsem živel, jsem oheň, jsem vzduch
Jsem tělo, jsem mysl, jsem vitál,
Jsem srdce, které duši vítá
Jsem dítě co nechce jít spát
Jsem poklad co nechce se dát
Jsem vlezlej jako do plic dým
Jsem ve všem, jsem všude, jsem vším
Jsem ten kdo tě utěší a pohladí
Jsem ten kdo tě utiší a stopy zahladí
Jsem ten kdo brečel, křičel, bavil se a smál se
Jsem ten kdo se našel ve své vnitřní válce.
Autor Andakar, 28.11.2008
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí