Kamarád

Kamarád

Anotace: Co je pro mě kamarád.Je to ten člověk co pro vás obětuje všechno.Úplně vše.Proto dík doušo.O něm ta básnička fakt není.

Víte co je zrada
Nic jiného
Než poznat kamaráda
******************************
Víte co bolí
Nic jiného
Než když vás kámoš skolí
******************************
Víte proč to tak bývá
Nic jiného
S výhrou na vás hlavou kývá
******************************
Víte, jednou se to prostě stane
Nic jiného
Jen vám oheň v srdci v splane.
******************************
Co vám se prostě nestane,
Že ten kámoš stejně jako vy do držky dostane
***
Autor snupicek, 28.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Douša, Holis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! především za druhou sločku.

30.11.2008 11:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí