Mozek proti osrdí

Mozek proti osrdí

Anotace: :)

Vyhledávám nová přání
co se skrývaj za hmotou
z čista jasna z nenadání
cítím kolem prázdnotu.

Cítím marnost svého boje
nekonečnost v ztracenu
život bloudí v skrytu kóje
kde svou sílu naženu?

Stále bloudím, hledám svit
v kobce temné plné tmy
plynou těžce všední dny
a na to krásné nemám kdy.

Nerozum se v mysl vkrádá
těžknou moje myšlenky
duše má se s mozkem hádá
slova jsou jak hádanky.

Nedokážu rozpoznat je
sleduji je pozorně
všechny znaky jsou tak matné
chci to vidět názorně.

Svět se mění velmi rychle
má mysl chce kráčet s tím
jenže svět však kuje pikle
jak mně protnout osrdí.
Autor Ďábel sám, 29.11.2008
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Tacca, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nejstarší spor...

29.11.2008 19:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí