Zní slova

Zní slova

Anotace: ...

Zní slova moudrých zvonů
a vítr vane v čase včas a vždycky pozdě
a pravda ze zákonů
vyvanula.
Čistá nula
na výplatní pásce,
my, podrobeni tributem svědomí,
podrobeni lásce.
Slova podobná jsou vonné prsti,
jež smývána je vodou činů a následků.
I ty králičí kosti
dověštily.
Modré žíly
bez záruky úspěchu
v životě a čase a lásce a svědomí
skládám se do mechu.
Autor voedor, 29.11.2008
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí