Vor

Vor

Anotace: ...

Na vlnách se kolébá vor,
Voní cedrovým dřevem,
cedrovým dřevem napitým krve otroků,
vrahů a lupičů své doby,
kteří přišli o ruce.
Na vlnách se kolébá prám
A muži marně veslují kupředu,
Aby objevili dávné zlaté Eldorádo
Vrahů a lupičů své doby
S prapory v rukou.
Na vlnách se kolébá archa,
Hoří jasným plamenem
Nenávisti a mocichtivé zištnosti
Vrahů a lupičů své doby
S vírou na rtech.
Na vlnách se kolébá král
Zdá se mu krásný sen
Ale dávno již netřeba spasitelů
Vrahů a lupičů své doby
Bílá kostra se potopila.
Autor voedor, 29.11.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí