pokušení

pokušení

tvé křivky mi v mysli utkvěly
aniž by o tom věděli
nechystám se odhalit vše
radši jsem tiše

ten pohyb
dokonalost
/při pohledu
se rozpuštím
a padám
padám
dám
níž/

jsi sladký
i když mi leckdy lezeš mezi zuby
...vlastně, kdo tímto se chlubí?
/jedinečnost/

kroky a pohledy vražedné
vždy když na tebo kdekdo pohlédne
/sleduji tě už nějaký ten
čas
a
jsem si téměř
jistá/

klamu se
klameš se
klameš mě
klameš klameš klameš?!

utkvělou představu
toho dochucovadla
bez kterého máš u mě...
99%

...ještě kousek
Autor padající do neznáma, 29.11.2008
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenullinka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí