DEPKA

DEPKA

Anotace: kuaaa nesnáším depky..

Sbírka: Když láska vás stáhne až na úplné dno ..

DEPKA

Tvůj třpyt v očích,
úsměv na tvých rtech.
Pro tohle pláču po nocích,
i v každičkých dnech.

Jen se na mě podíváš,
dochází mi dech!
Chvilkami se usmíváš,
MILUJI TĚ..Jen ve svých snech?!

Proč mi neřekneš,
z očí do očí,
že mě miluješ?
Když teď se mi svět točí??

Ztrácím se,
už nechce se mi tu být.
Nechte mě.
Strácím čas pro něco co nebudu mít.

Začřínám přemýšlet,
co život mi dal?
Musím myslet
..na ty..kdo mi lhal...

Proč ten,koho chci,
pro něj jsem nic!?
A proč všichni ti umělci,
vyšli do ulic?

Proč žiju tenhle život?
Zastavte život-Já sem nepatřím.
Zastavte prosím život.

Protože nemůžu být s ním...
Protože tu nepatřím...
Protože jsem troska...
Protože dobře vím,
co je to láska?!

Protože jsem tu zbytečně..
....Protože lidi nechte mě být...
Autor , 29.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí