trochu moc hluku

trochu moc hluku

Anotace: *ze psanců

hello, I love you
won´t you tell me your name?
potichu
naslapuj mekce
at se hnedy oci nevzbudi

hello
hello hello hello
I want you
myslela jsem to trochu jinak
ale takhle se to dá brát taky
zapomnění
připomínka
vybitý telefon ti toho moc neřekne
a knizka?

společnost nevěří nám
a my jsme proti ní
cylindry zaražený hluboko do čela
oči
skrytý

před ním

čtěte komiksy
a budu vás uznávat
neuznáváte mě
to ale neznamená
že jsem
stejná

different???

bojkot
hodinek ve směru
oranžových plamenů
a peace frog

dejte
mi
šanci

a
jemu
taky

nam
Autor Layla., 29.11.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí