Pomsta

Pomsta

Anotace: ...

Kdysi jsem lásku cítila
avšak lidská krutost ji zabila
Všechno, pro co jsem žila
jediná rasa zahubila

Pro bytost samotným bytím zmučenou
vypití jedu, možností jedinou
s nadějí na smrt číši jsem vypila
já však v temnou se změnila

Oči mé jakousi vášní zaplanou
chci vidět tu krutost ztrestanou
Proto se vkrádám do tvého života
až z něj odejdu, zbyde jen prázdnota

Já jediná nemusím mít strach
všechny z té rasy obrátím v prach
dokud svou pomstu nevykonám
budu tu stále. Nezkonám...
Autor Emory, 29.11.2008
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí