každý a každou

každý a každou

Anotace: ......

Každým dnem kráčím za svým snem,
svodidla zla oplétají kotníky.
Každým dalším dnem,prosím bože dnes si mne vem,
však kráčím dál studenými chodníky.

Každou noc, cítím temnou moc,
nad propastí zřím křídla andělská.
Každou další noc, žádám ďábla o pomoc,
drží mne zde moc více než pozemská.
Autor Markéta G., 29.11.2008
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Tomáš Přidal, Bíša, Kyška, Agniezka, Lilly Lightová, Holis, NikitaNikaT., střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Každou další noc, žádám ďábla o pomoc,
drží mne zde moc více než pozemská."

toto se mi líbilo nejvíce...tip.

31.01.2009 15:20:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí