Já,dítě

Já,dítě

Anotace: ohlédnutí za dětstvím?

Sedím v temné třídě
a jen tak hledím do tmy,
venku sněží,venku mží
bývali jsme kdysi dětmi

Změnilo se vcelku mnoho.
Chtěl bych zase býti děckem,
hrát si,zlobit,užívat
ničím vážným se nezabývat

nemít žádnou odpovědnost
nestarat se co jak bude,
všechno dostat pěkně pod nos
poděkovat,usmát se,darovat i políbení
a za špatného počasí,
schovati se do pokoje

sedím v temné třídě
a jen tak hledím do tmy,
venku sněží,venku mží
teď už ale nejsme dětmi

Vyrostli jsme z dětských hrátek
nyní jsme už dospělí
zahodili klíče od těch vrátek
které vedli od dětství

Musíme se tvrdě poprat
o ten život v této džungli,
abychom se neztratili
mezi zjevy co z ní přišly

Sedím v temné třídě
a jen tak hledím do tmy
venku sněží,venku mží
chtěli bychom býti dětmi
Autor Jimmbo, 29.11.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí