6 křížů

6 křížů

Anotace: Zase jsem měla depku...

6 křížů, co mi nedávají spát
Těch 6 křížů,
které mě budí ze sna...
Jeden říká si úzkosT,
která svírá mé srdce,
druhý sTrach, který
mě nutí do pláče!
Další bolesT,
poté líTost, která
je přítelem mé zlosTi...

Všechny tyto kříže,
co mě tíží,..
mají za následek ,..
to co cítím...

PrázdnoTu...
tu nulovou hodnotu
co studí jako led
Autor Taya, 29.11.2008
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Holis, Bíša, její alter ego, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí