Vystřízlivění

Vystřízlivění

Anotace: Ráno moudřejší večera

Jsi o moc krásnější než každá jiná,
co více bych ti na to mohl jenom říci,
do tvých kadeří se zlatavý chmel vpíná,
jsi jako pivo, na které mě chytla slina,
z tvých očí září jas kostelních svící,
jsi prostě krásnější než každá jiná.

Včera jsi byla krásnější než každá jiná,
co více bych ti na to mohl jenom říci,
po pivu zbude z rána jenom kocovina,
oheň, co v srdci plál, pozvolna uhasíná,
z planoucích svící jsou knoty doutnající,
už prostě nejsi krásnější než každá jiná.
Autor petříček, 29.11.2008
Přečteno 284x
Tipy 14
Poslední tipující: Zdenek, zzlatý, NikitaNikaT., Holis, Bíša, labuť, Mbonita, Dračičák, Flamy, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tím pivkem jsi mi připoměl jednoho kolegu... :o)

29.11.2008 23:14:00 | NikitaNikaT.

prozření je prozření
někdy je z toho
i hlavy bolení...

29.11.2008 18:01:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí