V letargii

V letargii

Anotace: báseň psaná v letargii / po prášcích na alergii...

V letargii
létám kolem
cizích uší,
křičím do nich
a poslouchám
jak srdce buší
rychleji
náhle a oni
proč netuší
a mě to
najednou
strašně ruší.

Chci vzít
ten ovladač
co leží kousek dál
než dosáhnu,
co kdyby
chvíli levitoval?
Abych mohla
vypnout ten hlas,
co mi do ucha řval,
ať se
nezastavuju
a jdu pořád dál.

A já běžím,
ani nevím
jak daleko,
snad mi dovolí
zastavit
se za řekou,
kde ležím
ve stínu
skryta dekou
a koukám doblba.

To je po těch prášcích...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 29.11.2008
Přečteno 260x
Tipy 12
Poslední tipující: Woski, Holis, jedam, enigman, WAYWARD, Mbonita, lavec, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí