ŽIVOTník

ŽIVOTník

Anotace: :) nevím ,co je to ...a jak mě to napadlo:) ale budu ráda ,když si to přečtete:)

hra na nás

podle algorytmu

bez logiky

v první čítance pro ŽIVOTníky...

*MANUÁL

spadneš schízaři

v měrný jednotce

na ks vakua

ve sto kilometrech...

*HYPERBOLA

medvídkový svět

umělá hmota naleštěná

pro kus šťastnýho srdce...

*MATERIALISMUS

sarkastická modlitba

v ubalenený cigaretě

definiční pravda

*SKEPSE

potapěč z povolání

namočen v lihu

flexe na stole...

*ALKOHOLISMUS

psychoza tuláka

ve směru nula

drkotá hlasem

*DEKADENCE

a já:)
Autor Woski, 29.11.2008
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Veselý Drak, M.a.t.y.s.e.k, lavec, jedam, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí