Jeden pro druhého

Jeden pro druhého

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Stvořeni jeden pro druhého
v zahradě času nepoznané země
zatím jsme cizinci
zrozenci téže sémě

Nevíme o sobě
čekáme na sebe
vzájemně
na odlet do nebe

Kde jsi ?
snad jenom v představách
stejnými lesy
jednou budeme kráčet

možná

tajemná zeď
já miluji Tě už teď
Autor Káňátko, 29.11.2008
Přečteno 406x
Tipy 6
Poslední tipující: jita.1965, Agniezka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná myšlenka, on někde žije, existuje, čeká.
Nastane chvíle odtajnění, vepsaná ve vašich osudech ...
jediným pohledem, v jediné chvíli řečeno vše.

19.12.2008 15:11:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí