Žádnej rytíř ani císař

Žádnej rytíř ani císař

Anotace: všem písařům :)

Nejsem žádnej rytíř, ani císař
Moje bohatství je tužka, já jsem písař
Píšu myšlenky, pocity, zkušenosti, názory
Pluju proti proudu a rozrážim závory
Rozšiřuju obzory a na papír je vnáším
Napíšu co miluju a taky co nesnáším
Jak jsem v davu jenom dalším
ať už mladším, nebo starším,
jsem obyvatel Země
Ono všechno jde beze mně,
takže žádnej stres a žádnej press
Sedím tady sám, přede mnou a zamnou les
Pryč je maturitní ples a kdo ví co mě čeká,
jestli erární pyžamo a nebo postel měkká
Ale ať jsem kdekoli a dělám cokoli
napíšu to s rýmem, jak úkoly do školy
Autor Andakar, 29.11.2008
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí