Krása života

Krása života

Anotace: kdo jsi kráso života

... kdo jsi kráso života
květina do vlasů vetknutá
jsi snad žena
sukně tancem probuzená
kdo jsi kráso nesmírná
dítě schoulené do klína
kdo jsi kráso živoucí
dívka zlatavý mok nesoucí
kdo jsi kráso
na krajíci máslo
kde jsi kráso života
v básníkově poezii zamknutá...
Autor Archymil, 29.11.2008
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Jaromila, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano.

14.01.2009 22:08:00 | Kapka

nejvíc jí bude tam, kde píšeš...uvnitř

30.11.2008 13:20:00 | Jaromila

krása je všude
stačí oči otevřít
a nechat se jí
potěšit

29.11.2008 21:43:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí