Vzpomínka na George

Vzpomínka na George

Anotace: Právě před sedmi lety zemřel vynikající člověk a hudebník George Harrison..tohle je vzpomínka na něj..Nikdy na tebe nezapomeneme Georgi!

Když tě pohltila posvátná Ganga
všichni do jednoho jsme brečeli
ale neodešel jsi nám úplně
v našich srdcích žiješ dál
v našich uších zní nám tvůj hlas
a když má kytara teskně zní
já slyším tě odpovídat
slyším tvou sitru a tvůj zpěv
dal jsi nám mír na zemi
naučil nás milovat
ale příliš brzy jsi nás opustil
příliš brzy na to abychom si to zapamatovali
kéž bys mohl být zase s námi
a ukázal nám co je to cit
co je to krása a radost ze života
modlíme se proto za tvou duši
abys nás nikdy nepřestal mít rád...
Autor BeatleJohn, 29.11.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí