Anděl a ďábel

Anděl a ďábel

Anotace: tak trochu předvánoční název, ovšem o vánoční báseň se skutečně nejedná.

Stál tam anděl,
čekal co bude,
když jsem ho viděl,
věděl jsem - dnes to pujde.

Chytil mě a řekl zůstaň,
já však chtl letět.
/měl jsem křídla/

Přišel ďábel a řekl skoč,
ať už jsi dole.
/křidla ti nepomůžou/

Nakročil jsem a padl do tmy,
ďábel za mnou zdvihl ruce.
/zachvíli je můj/

Anděl skočil za mnou,
chtěl mě chytit, mé hříchy byl těžké.
/zlomila se mu křídla/

Vydal jsem se do jiné ho světa,
kde se lidé mají všichni skutečně rádi.
/uletí od starostí, mají křídla/

A tak jsem skončil v rukou ďábla
spolu s ušpiněným andělem.
/s poraněnými křídly/
Autor Richard LaFontaine, 29.11.2008
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, lavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí