Svět iluzí

Svět iluzí

Anotace: Škoda,že tento svět není skutečný...vím..po básnické stránce to je nejspíš nic moc..zkrátka vypsané pocity..

Jak nádherný je iluzí svět
Jsi tak šťastná hned
Každý se chová podle tvého
Není v nich nic zlého

Lidé si pomáhají
Radost rozdávají
Nikdo neumírá
Bolest nesvírá
Zde vždy svítá
Slunce vítá

Květiny rostou vysoko k nebi
Jen tady málo stýská se mi
Obloha je azurově čistá
Nepřemýšlím,kdo co chystá
Tady neznají pomluvy a fámy
Láska je tu s námi

A když jemně prší
Prší to nejlepší,co může být
Tu ti nic nebude falešně znít
Jiskry v srdci srší

Žádné velké či malé rozdíly
Kdo je a kdo ne bez víry
Kdo má moc,kdo málo a kdo nic
Tady nikdo nechce víc
A pokud už mám žít
Chci jen tady být

Jen tady,ne v dnešní realitě,
Kdy každý,když potřebuješ,opustí tě
Kdy lidi dokážou beze studu lhát
Nechtějí o jiných znát

Kdy násilí vítězí nad rozumem
Kde za pár let budem...
Když bez ohledu na druhé chceme jít
Takhle to nikdy nemělo být
To my vše pokazili
Víme,co jsme učinili
Avšak málokdo se nad tím pozastavuje,
Co druhé více či méně zraňuje
Já tento svět k smrti nenávidím
A hodně se za něj stydím..
Autor Giginka, 29.11.2008
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Niccolo, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná myšlenka-svět podle nás by byl úžasný ale musim souhlasit,že po chvíli by nás přestal bavit.Člověk by se měl snažit žít realitou a do snů se ubírat pouze v nejkrajnějších okamžicích,ale tahle básen se mi moc líbí takže jak jinak než ST

29.11.2008 23:13:00 | Niccolo

ST! je za myšlenku, takový svět by byl hezký, ale myslím, že nudný... lidé by neznali slzy, neměli by důvod toužit a dosahovat svých cílů... když by všecko bylo tak jednoduché. A víš co se řéká, že bez trápení není lásky a naopak.

29.11.2008 22:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí