Prosím a děkuji

Prosím a děkuji

Anotace: Starší dílko jehož myšlenka je ve mě stále čerstvá.

Hledá, najde a naplněn jest Androgenní mýtus,
Zeus poražen!

Ztrácí, zmírá, sůl leptá tkáň a ostří meče hladí.
Bůh přijímá, tě objímá, tě miluje,
tak plať!

Krůpěj krve, rosa vlahá, slábne tělo a sílí duch.
Tichý vzdech naposled a poprvé a právě dnes
...se orgasticky zmítám!

Emoce vzplanuly, geny se křížily,
v rudé bolesti s matky radostí spatřili tělíčko,
jež vláčím jak kříž!

Emoce ochladly, geny se rozpadly,
v rudé radosti s matky bolestí dnesli tělo,
jež pohřbí pod kříž!
Autor F50.8, 29.11.2008
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: Tygropes, NikitaNikaT., Mbonita, Tacca, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, nejvíce se mi líbí "zlatý" střed :o) Pro mne to má myšlenku a jistou hloubku, je to zajímavé.

29.11.2008 22:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí