Noc (Still)

Noc (Still)

Anotace: Volný nerýmovaný text písně L. Richieho, nevím už formulaci, asi že ty budeš vědět :D :-*

Noc (Still)

Je noc
Lampy září, nebe černé
A já zas myslím na tebe.

Opustíš mě
Ve spáncích odejdeš mi
A zase když budeš chtít, přijdeš.

Je tolik snů, co smíš snít
Sám tolik slov nemůžu říct
Dost snů mých se podělo
Kamsi a já je hledám.

Tam kde jsem, nenajdeš mě
Ty víš, že mám tě v hlavě
A já jsem v klidu, je bílá noc.

Noc.

Když jsem tě viděl, jaks hrála
Měl jsem horečku z tebe
Nějaký čas v mých uších
Jsem slyšel to dál.

A tak chci slyšet znova tu skladbu
Je toho moc
Ale jen jedno je víc
Jenom ty.

Noc.
Autor Zasněný básník, 29.11.2008
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: mexx
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šílím ... šílím ... máš pravdu ... Neblázni, skončim v bohnicích... Dokonalý

30.11.2008 15:35:00 | Leonkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí