Tuleni

Tuleni

Anotace: co se tulí

Viděls to moje moře slz
strachu a beznaděje.
Držels mě za ruku a plakal se mnou
„budu s tebou vždycky – ať se děje co se děje“

Leželi jsme v posteli jak dva tuleni
stulení
do klubíčka
slíbal si mi slzy z očního víčka.

A já věděla, že teprve teď tě miluju
se vším všudy bez připomínek
Vždycky vedle tebe popluju.
Budu tím nejvěrnějším tuleněm v nekonečném moři
Co bude navěky s tebou a už se nikdy nevynoří.
Autor Květa, 29.11.2008
Přečteno 542x
Tipy 7
Poslední tipující: Ped111ro, Holis, jedam, Bean, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

do moře se zanořit
tulit se s chutí k sobě
jen občas se vynořit
na snídani, večeři..oběd .o)

29.11.2008 22:40:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí