Nesmyslná souvislost

Nesmyslná souvislost

Anotace: snad to dá smysl...já ho nenašel

Nesmyslná souvislost

Síla v ďáblu uvadá
Všechno končí
Taková je nálada
Pro hlavu kančí

Konec starých časů
Nové obzory otvírá
Vše zůstává
V zapomnění

Ke strojům třeba jít
Splnit plány
Andulka do školky spěchá
Dobře je jí!

Nástrahy velkoměsta
Hocha pohltí
Z vesnice vzešel
Mocnářům naletí

Parky zazelenají
Osvěží rosou
Doma bys na ně
šel s kosou

Probudíš do jitra
Omyješ pot
Už běžíš do práce
Máš to přes plot

Veselou myslí
Sršíš vtipem
V popisu práce
Jezdíš autem

Služební cesty
Zvládáš zdravě
Příplatky ,přesčasy
Vše platí hravě.
Autor v.hercik, 29.11.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí