Pírka

Pírka

Anotace: ...

Jsme pírka vzduchem letící,
vítr unáší nás do neznáma,
až tam, kde zapálí nám svíci
ta stará hodná dáma,
pak smíří nás se zemí
a budem jak ve vězení.

Jsme pírka z křídel přírody
a nic netuše, stále letíme.
Jsme čtyřlístek náhody
a sami o tom nevíme.
Nevědomky, vzduchem dál...
a opilý život vrávolal.

Jsme pírka vanoucí přelidněnou samotou,
čtyřlístky vzrostlé na louce,
tóny jdoucí za notou
a vyzívavě řvouce
do prázdna, mysle, že bdíme,
stále tím životem letíme.
Autor Žiťa, 30.11.2008
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybych se sem nadostala přes tvůj blog, ani bych si nevšimla, že jsi to ty...ale dobré =)

16.04.2009 22:18:00 | Kristine Clary-Aldringen

líbí...:)

30.11.2008 16:31:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí