Ahoj (Hello)

Ahoj (Hello)

Anotace: ... :-P :-D

AHOJ (Hello)

Když zazní píseň tichá a noční
Já nechci myslet na zázrak vánoční
Cítím se být tak sám, když nejsi tu

Ahoj
Řeknu nerad, ač musím.

Cítím z tvých očí ráj
A až někdy bude máj
Tak schůzku si snad dáme
A někde dáme čaj.

Tvá ústa jsou maliny
Je podzim, já jsem líný
Je mi smutno, když chceš říci
Tak se měj.

Listí padá, já zas parkem jdu sám
Všichni jsou mi tu cizími a uvadám
Když tuším, že dnes ke mně nepřijdeš

Ahoj
Chci si s tebou schůzku dát
Něžný hlas tvůj jsem slyšel
Byl jak ve snách, já vešel
Do tvých spánků stínovaných
Něžně modrou barvou vod
Já už nevím, co chci říct
Prostě s tebou jednou být
A důvod nemám, říkám
* I love you *

Ahoj
Řeknu ti, až tě zřím
Všechny sny jsou jen ty tam
A já náhle pocit mám
Žes skutečná, krásná, milá
A že nad tebe není.

Stokrát hladil bych tvůj vlas
Oči – perly, hnědý jas
Zatím říkám jen sám v parku
Tak ahoj.
Autor Zasněný básník, 30.11.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: adida, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemáš to tu 2x? Mam pocit že jsem to četla :)))
Nádherny

30.11.2008 15:38:00 | Leonkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí