Servírka na hotelu Ještěd

Servírka na hotelu Ještěd

Anotace: vtipná báseň o dívčích rozpacích

dívá se mi do klína
stromy tančí ve větru
protože jsem nevinná
schovávám se ve svetru

ten mi pletla babička
jako dárek vánoční
možná, že jsem neměla
dneska chodit na noční

nebudu vám nalhávat
že mě více neláká
že se chci dál schovávat
před dotykem ču...
Autor Krikloun, 30.11.2008
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty kanče jeden:)

22.02.2009 12:19:00 | mimoid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí