Narkoman

Narkoman

Anotace: K tomu není co dodat.

Hejna vln stěhovavých ptáků,
valí se černou oblohou.
V úrovni čela vlastního vraku,
zříš rudé pole vlčích máků
Za osud svůj však nemohou.

Vzdálený křik a přesto blízký,
směješ se,nevíš,asi,proč.
Vzpomínka mládí rodné vísky,
vědomí,síla na počin nízký.
Propast tě láká říci skoč.

Minuty štěstí rovnajíc slasti
a život rychle utiká.
Peníze pryč,znej učit krásti,
myšlenky topíc ve vlastní pasti.
A smysl stále uniká.

Těžko se hledá cesta zpátky,
chceš hledat pravdu ve víně.
Před zrakem lež vyvolá zmatky,
v krku tě dusí nechutné zvratky.
Špatně se vidíš ve špíně.

Duchem žít v dalekém kraji,
s mraky si ve větru hrát.
Jaké to?Se někteří ptají.
Je být v pekle anebo v ráji.
Škoda ho,kdo zkouší to dál.

Hejna vln stěhovavých ptáků,
valíc se černou oblohou.
V úrovni hlav nedospělých vraků,
zří rudé pole vlčích máků.
Za osudy mnohých nemohou.
Autor Zdenek, 30.11.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Jaromila, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsaná, jen to chce trošku "doladit"...

30.11.2008 16:23:00 | Jaromila

...za téma tip

30.11.2008 10:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí