"Nezná"....

"Nezná"....

Anotace: ..kdo může opradu říct, že tě zná?....

Nezná tvá tajná přání,
Nezná tvou radost z psaní,
Nezná tvá trápení a bolest,
Možná jen ví, že máš ráda přírodu a les.

Myslí,že jsi žena dvou tváří,
Nevidí jak tvoje oči září,
Když na něj se díváš,
Jen to..slovo…v sobě skrýváš.

Jen nech ho, ať myslí si,
že na dvě strany hraješ,
Sama dobře víš,
že nevyhraješ.
Hraješ marný boj s časem,
A velký se svým vnitřním hlasem.

S hlasem co ti našeptává,
Jen mazaná liška vyhrává,
Ta co umí pohledům se vyhnout
A jen těžko dokáže prominout…
Autor Štířice, 30.11.2008
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Paulín, WAYWARD, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoda toho rytmusu, jinak celkem pekne a pravdive,... chlapi jsou obcas zabednenci :)

30.11.2008 17:14:00 | saddova

...líbí

30.11.2008 12:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí