people,vy

people,vy

Anotace: *

nikdy bych nerekla
ze bude tak tezky napsat slohovou praci
pro zahorklyho profesora
kerymu usmev vazne slusi
jenze nevim
a ta nevedomost
me zbavuje vseho vedeni
nevim!

vidim na vas
to zklamani
ze ste snad porad verili
v n e c o
ale ja to nemam
a vam uz to taky doslo
cejtim to z vas

tak si poustim zeppeliny
a umiram pod tihou vsech mejch myslenek
a hluku klavesnice
nema cenu
abychom se jeste nekdy videli
vite
vime
ale hlavne
vim

vase neandelska layla
bez kridel
(protoze ta patri andelum
a ja jsem prece neandelska
no tak
pochopte)
si udelala cerny kafe
(pst,poslouchej
velky holky neplacou,hm)
a desne stala proti vsemu
jenze uz ji to prestalo bavit

jdu se ucit

/Používejte diakritiku (ěščřžýáíéů) - texty bez diakritiky nepřidáváme/
Používejte diakritiku (ěščřžýáíéů) - texty bez diakritiky nepřidáváme
Autor Layla., 30.11.2008
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: saddova, voedor, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslim, ze je to pekny ,ale nadbytecne mi prijde to co je v zavorkach..
tohle je uprimny, vylev na modrou stranku a to mu dava grady, me osobne se libi moc

30.11.2008 17:09:00 | saddova

hezka.. ale uznej, ze mas lepsi dila. o hodne.

30.11.2008 15:03:00 | Me and you and all the others

...moc se mi to líbí ST

30.11.2008 12:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí