Esmeralda

Esmeralda

Anotace: Příběh cikánky Esmeraldy z románu Chrám Matky boží v Paříži

Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
Zvoník na ni shůry vzhlíží,
něco ho v srdci tíží.
Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
Frollo se na ni dívá,
vášeň se mu v duši vzpíná,
na to že je kněz, zapomíná.
Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
I kapitán je okouzlen,
v noci silným horkem vzbouzen.
Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
Tří muži...., tři lásky,
kdo si ji zaslouží
a kdo ji ublíží,
to ví jen Matka boží,
která ji dnem, nocí střeží.
Autor Skalka, 30.11.2008
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ano, také si u teho jen tak broukám, ale líbí se mi to, úplně jsem si ten film představila. Chtěla bych ho na DVD, ale jaksi není k mání :o)

02.12.2008 07:08:00 | NikitaNikaT.

hm, jako pisnicka by se to mozna ujalo.. jako basne - u mne- ne...

30.11.2008 16:54:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí