Takovej(ne)všední den

Takovej(ne)všední den

Anotace: Příběh feťáka,jeho představy v rauši,předělán do rýmů. Omlouvám se za vulgarismy,nebylo by to autentické. Rodině se nic nestalo,byly to jen halucinace.

Dnes jsem přišel pozdě z práce,natáh jsem se do vany,
zapálil si cigaretu,byl jsem jak vynulovaný.
Přemýšlel jsem nad životem,jak je pěkně zkurvenej,
než jsem na to všechno přišel,byl jsem dosti unavenej.
Tak jsem rychle vylez,nazul jsem si bačkory,
než jsem došel do kuchyně,našel jsem dvě mrtvoly.

Takovej všední den to mohl bejt,
je to všechno na hovno a teď se mi chce blejt.

Sklonil jsem se nad ty těla,uviděl jsem hroznou věc,
ležela tam moje matka a vedle ní byl můj otec.
Vedle na zdi ztékal mozek,krve bylo všude dost,
bouchačku jsem držel v ruce,začal jsem řvát o pomoc.

Takovej všední den to mohl bejt,
kdybych to zas nepřehnal,nebyl bych tak zlej.

Než se z toho vzpamatuju,policie už je tam,
teď se mi chce trochu brečet,myslel jsem,že je to klam.
Už mě vedou přes nádvoří,lidi čumí ze všech stran,
potácím se jako prase,připadám si jako tank.

Takovej všední den to mohl bejt,
jenom trochu perníku a je pak zkurvenej.

Výslech proběh bez problémů,vzali mi i stříkačku,
teď jen čumím jako blbec,jak ji dávaj do sáčku.
Jsem teď z toho trochu vedle,snad se to nemělo stát,
než jsem stačil žádat milost,začal jsem se trochu bát.
Doživotí už mám jistý,tak co chcete přátelé,
když se z toho nedostanu,tak jděte do prdele.

Takovej všední den to mohl bejt,
kdybych si už nepíchal,byl bych svobodnej.

DaveSnoop*
Autor DaveSnoop, 30.11.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v prve rade tam mas znele rymy, coz by se tedy jeste dalo ,ale pak ten rytmus, ti tam pekne lita, tema mi neni blizke , tudiz sem nenasla nic, co bych tu mohla ocenit...
snad akorat snahum, ale ta na tip nestaci...
ciao...

30.11.2008 16:46:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí