Proč ?

Proč ?

Anotace: Jak to vlastně je..

Kdy už Shakespeare procitne nad žalem který stvořil Romeovi a Julii?
Není snad možné zřít v tomto okamžiku pouhým okem, že jejich láska byla smyšlená?.
Pouhý to výmysl v Shakespearově mysli.
Proč stejně jak on každý z nás spřádá myšlenky o lásce, takové, jakou nejsme schopni dát ani jí vlastnit?!
Nejsme schopni udržet milovanou osobu v nevědomí že jsme ochotni pro ni udělat cokoli a v nejhorší chvíli se zachováme jako Moliérův Lakomec. Proč se to děje že naše oči pláčou že nás ten druhý opouští, když nás pozdějí opustí i samotná marnost tohoto okamžiku. Proč nejsme schopni říct to co cítíme... Není snad lehké, když lidé neopětují naše city?
Autor carried, 30.11.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí