Bílý kůń

Bílý kůń

Anotace: o spřízněných duších..

Utekl mi bílý kůň
běžím pro něj do neznáma
utekl mi bílý kůň
volám jména, co jsem znala
utekl mi bílý kůň
utekl mi bez sedla
hledám ho, jsem posedlá.

Posedlá koně pohledem
cestou, kterou pojedem
ode dneška mnoho let
vším, co mu budu vyprávět
příběhem jezdce bez koně
s osudem čelím náhodě
obojí prosím: "Při mě stůj!"
dnes utekl můj bílý kůň...
Autor Stepa, 30.11.2008
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...dobře se to čte,fajn

30.11.2008 19:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí