Novodobá pohádka

Novodobá pohádka

Anotace: s happyendem nebo bez? to posuďte sami...

V nemalém městečku dívenka bydlela,
ne příliš bohatá, ne příliš spanilá,
přesto si nikterak špatně nežila,
na hocha od vedle potají myslila.

Ani ten mládenec z bohaté rodiny
ani on nemyslel po nocích na jiný
A tak se potkali, na sebe usmáli
za pár dnů spolu vážný vztah začali.

Jejich vztah jiskru měl, touhu a šarm
láska to byla velká jak trám.
Říkal jí: ,, Snesu ti i modré z nebe,“
ona zas: ,,Miluji, lásko, jen tebe,“

Jednou si hloupý hoch však pozor nedával,
teď aby peníze na kočár nastřádal
On ale snad aby pak neměl ostudu
zanechal svou milou napospas osudu.

Sama teď zůstala maminka zoufalá,
po nocích nespala, po nocích váhala,
zda-li tam zíta, zda-li má jít
a svoje dítě nechat si vzít.

Správně se rozhodla, dítě si nechala,
dotěrné pohledy sousedů ustála.
Veškerou lásku svou věnuje dítěti
a všichni princové nechť zle jsou prokleti!
Autor Flamy, 30.11.2008
Přečteno 271x
Tipy 14
Poslední tipující: snupicek, NikitaNikaT., Holis, Psavec, Mbonita, Mannon, Isobel, Kristine Clary-Aldringen, estrellita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

\Jé to bylo hezky napsané.Todle já mám rád.Pohádky ze života.

07.12.2008 12:36:00 | snupicek

Pohádka ano ze života, středně dobrý konec... jako bych ju už četla, ale reálně, vím o někom, komu se něco úplně podobého stalo...

02.12.2008 06:54:00 | NikitaNikaT.

...pohádka ze života s otevřeným hepyendem

30.11.2008 22:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí