jak,kdyz nejsou-nic co chcete neni.

jak,kdyz nejsou-nic co chcete neni.

Anotace: *

poezie v metru
n e d o s a z i t e l n y
a nektery lidi vubec netusej
co je ceka
(slava...to nebude)

neco vam reknu
jsem nic

stocila jsem se mu do naruce
a on me objal
bylo v tom vsechn
co v tom byt mohlo
a to co bylo potom
bylo nejvic
v s e c h n o

´opoustime nebe pro nějaké jiné nebe. (...) Smrt neopatrné milence líbá. (...) Je to ta doba, v níž tvořit nelze. (...) Dávno jsme již odžili kus Boha, hříchy nebes - teď musíme přebývat v jejich ruinách. Pot z myslí nám stéká. Nesluší nám ta radost...´
(petr čichoň,kupte si nový číslo ádvojky)

myslim, ze zabiju svoji mamu
svoje ja
svuj domov
a svoje díla
muzu
zadny totiz nejsou

a ten basnik
co se jmenoval jako ja?
cislo
pismeno
a mozna slovo
papirova hyena

prasku uz je
jenom padesat tri
sedm uz moje telo
pozrelo
je tomu dlouho
co jsem to zvladala bez nich

mam i lepsi basne
mam i lepsi doby
mam i lepsi pratele
mam i lepsi vsechno
ve skutecnosti
nemam nic z toho

´napis, jestli jsi v poradku.. Prosim..´
ne,nejsem... nejsem.
promin
a slova byla stale slovy
zatímco se oblékala
aby mohla jit uspokojit
jineho beatnika
(jak?nejsou..)
Autor Layla., 01.12.2008
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Squat_the_world, STIMPRE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím, je to nádhera...zcela chápu, aspoň myslím, cítil jsem se už i podobně:)

10.12.2008 18:48:00 | Squat_the_world

oo ano kocko.. tady to je krasna. krasna. krasna. nejlepsi od tebe..za poslednich par basni.
***

02.12.2008 21:51:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí