Hledání

Hledání

Anotace: :)

Hledáme, hledáme
kolem se díváme.
Hledáme v prostoru
hledáme v čase.
Hledáme u bohů
v peklu i kráse.

Celý život hledáme
ať už to máme nebo nemáme
ať je to známé nebo neznámé.

Neříkej, že Ty ne.

Život je hledání
radost i zklamání
a ten kdo nehledá
svůj život promrhá.
Nic není snadné
všichni to známe
však není to marné
život dál žhneme
snad nezmrzneme.
Autor Ďábel sám, 01.12.2008
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: deleite, BARBYE, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí