Má malá vítězství

Má malá vítězství

Anotace: ..nic nezastavilo se.. všechno plyne.. dál.

http://www.youtube.com/watch?v=dNOcN8plcNo
< Plus 44, Chapter XIII. >

.

Vyhlížím
Krajina proměnlivá
Míhá
Se kolem mě
Přihlížím
Na vše, co mi ještě zbývá
Zatímco (ne)přítel
Čas
Neúprosně číhá
Sleduje moje touhy
Moje sny
Aby mohl
Opepřit mou snahu
A prodloužit nekonečnost
Zbytečně zmatených
Podzimních dní
Aby mohl
Pohodit před můj pohled
Zákeřně
Matoucí znamení

Jimž beztak nevěřím

***

Snažím se
Již nesnít
O ideálech dětství časů
Chtěla bych se navždy zbavit
Těch dotěrných
Vnitřních hlasů
Jenž mi tvrdí
Jak těžké je porozumět bytí
Jak drsně je třeba bojovat
O přežití
Hádají se
Co nejlepší by pro mě bylo

A já zatím
Pořád.. kráčím
Snažím se prostě dál
..žít svůj život

***

Otevřít dveře
Vstoupit
Přes práh přejít
Je vcelku lehké
- hledám klíč
Snažím se stejně
Milovat
I když ty zatím (jen) spíš

Sníš?

Pohlédni na mě
Zeptej se
Mluv
Jestli ti na pravdě záleží
..až pak všechno pochopíš

***

Živote
Již se tě nebojím
(Ne)přítel čas
Zahojil mé rány
A my zůstali spolu
Na tomhle světě
I když pořád
Tak mrazivě
Sami

..nashledanou..
„Ještě ne, ještě je brzy“
Dnes opět usínám spokojená
Žádné němé slzy
Zítra přijde nový
Podzimem promočený
Den
Kdy můžu se znovu pokusit
Zvítězit
Pokusit splnit si svůj sen

/ K tomu, abych to nevzdala
Tvůj úsměv mi stačí

Tak ještě jednou děkuji
Za to, že.. /

Pořád.. kráčím

.
Autor lennerka, 01.12.2008
Přečteno 261x
Tipy 17
Poslední tipující: snupicek, el viento, Holis, Myrja, Bíša, Fighting Dreamer, enigman, Petbab, Belmon, blue
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zítra přijde nový
Podzimem promočený
Den
Kdy můžu se znovu pokusit
Zvítězit
Pokusit splnit si svůj sen

...ju!

krásné :-*

moc moc moc

a jeto i o mě, je to o nás všech
zahodit strach a jít za sny :)

děkuji

06.12.2008 01:11:00 | blue

slůvka tvých básní se pomalu snášejí k zemi, jako sněhové vločky...cítím, jak tají na tváři a každá kapka přináší poselství...ST...

05.12.2008 07:26:00 | el viento

Tak, tak!

01.12.2008 21:57:00 | Bíša

velká vítězství malých úsměvů...

01.12.2008 17:30:00 | enigman

jen kráčej :)

01.12.2008 15:09:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí