Ztrácíš se mi

Ztrácíš se mi

Anotace: ...

*

Dnes v noci neusnu,
pomalu ztrácíš se mi ze sna,
řekni, co chystá pro mě vesna,
jako bys odešel sám spát
a přestal mě mít rád,

jsem sama tu
a ty tu se mnou nejsi,
jen pramínek tvůj z vlasů
hladím nastokrát
a pouštím si tvých slůvek vodopád,
jako bys navždy usnul
v mojí duši...

jen nevím, zda to tušíš,
že ztrácíš se mi zpod kůže,
mé srdce za nic nemůže,
když nedokáže víc, než milovat
a statečně si nese
svůj úděl pravěký...

jako bys umřel mi,
umřel navěky.

*

*
Autor Jaromila, 01.12.2008
Přečteno 336x
Tipy 23
Poslední tipující: jita.1965, Myrja, 6thSun, NikitaNikaT., Jin, WhiteSkull, Veselý Drak, Mbonita, Petbab, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemiluji-li, nežiji

03.12.2008 23:08:00 | jita.1965

Poslední slůvka jsou pro mne moc silná, dojemná... básenka myšlanková, pocitová... plně rozumím. ST§ za obsah.

02.12.2008 13:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí