Nevinně vinná

Nevinně vinná

Anotace: ..And there´s so much I want to say, Want to tell you just how good it feels, When you look at me that way..

---
David Gray – Please forgive me
http://www.youtube.com/watch?v=9EYribhLoPA&feature=related
---

.

Zvláštní
Jak jasný
Najednou je den
Uprostřed mlhy
Stydlivé slzy
Potají
Hrají si
Na věčné štěstí

Zvláštní
Jak dychtivě utíkám
Přes náměstí

V dešti

Zvláštní
Že vůbec jsem
Zvláštní
Jak na mně koukáš

Jak kouzelně
Směješ se
Když tichou píseň
Nesměle si broukáš

Chci být tou písní
A hebkostí tvých rtů
Toužím nechat se ukolébat
Do překrásně
Hříšných snů

Promiň
Že nestydím se
Za pozvání a sliby
Ani říct, že možná, jednou
Kdyby..

Tak prosím odpusť
Že má slova
Někdy tak zvláštně
Hřejí
Že mé pokusy
Na tebe nevzpomínat
Hraničí s beznadějí

Odpusť mi
Každou sklenku
Hrnek čaje
I můj ledový smutek
Jenž pod tvým úsměvem
Tak bezbranně taje

Zvláštní

Pokaždé
Když svým pohledem
Mé tváře pohladíš
(A ty to moc dobře víš)
Naše přátelství
Na celém světě nejsilnější cit

Zesílí ještě víc

..

Je zvláštní
Že právě tebe prosím
Nezapomeň
(Nikdy)
Na nevinnost
Mých provinilých očí

.
Autor lennerka, 01.12.2008
Přečteno 438x
Tipy 22
Poslední tipující: snupicek, Fighting Dreamer, el viento, Myrja, Belmon, Holis, její alter ego, genca, Nút, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zase sem musel číst dvakrát abych to pochopil.A libí

11.12.2008 21:31:00 | snupicek

nádhera !

05.12.2008 07:20:00 | el viento

nádherně hluboce hladivá

02.12.2008 07:43:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí