***

***

Anotace: po bezesné noci...

Přiznejme si milé dámy, bez bázně a hany
že jedinou ušlechtilo vlastností kterou hledáte jsou bezesporu many
neberte to jak karání, to ne
i já hledám dokonalé ženské tělo, když mysl ve víně tone

však výhodou mou oproti Vám
je že já se k tomu rád přiznám

tak usilovně přemýšlím, kam poděl se ten slavný cit
kam poděla se láska, úcta a žárlivosti klid
vše ovládlo zabezpečení a moc jenž představují peníze
ty kulaté, zlaté děti trýzně

i já jsem jimi poblouzněn velmi
vím ale že toto je cesta do úst šelmy
výhodou mou oproti Vám
je že já si to rád přiznám
Autor Edmond Kadad, 02.12.2008
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí