Odcházíš pryč

Odcházíš pryč

Anotace: jak daleko může někdo být a přitom je na dosah ruky

Odcházíš pryč
a dáváš mi sbohem
jako poslední loutka
s kterou mám hrát

Odcházíš pryč
a za příštím rohem
já čekám
že potkám tě snad

Jsi jako černý stín
ten nejčernější
co znám

Jsi jako smrt
však já ráda
ruku ti dám

Bojím se o tebe
co má přijít dál
bojím se o tebe
kdo má být tvůj pán

Kdo vezmě tvou dlaň
a bude tančit s ní
co nabídne zaň
kdo má být ten poslední

Byla jsem princezna
a tys býval král
čas přišel, dal
a pak si zas vzal

Necháváš za sebou
to co já žádám
co bude s námi
z dlaně své hádám

Odcházíš pryč
mě slzy stékají
zahodils klíč
sny se snít nemají

Opouštíš mě a vše kolem nás
říkám ti sbohem
snad sejdem se zas

Snad podáš mi touhu
z dlaní tvých hedvábných
já pak budu princezna
z pohádek nedávných
Autor ivanka777, 02.12.2008
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí