Balada

Balada

Anotace: Láska

Zamávej děvčátko
S dlouhými vlásky
Co přijde za krátko
Je z čisté lásky

Rozluč se s bolestí
Jsem světlem tvým
V počátcích neřesti
Ti na klíně spím

Co bylo, není
Jako doba kamenná
Dnes osud se mění
A ty snad budeš spasená

Tak zamávej hříchům
Z laciné lásky
Neptej se děvčátko
Proč na tváři máš vrásky

Daleko žal tvůj je
Proč točíš hlavu s ním
On že tě miluje
Říkáš vím to, vím

Proč bojíš se panenko
Že vezmou ti nebe
Proč v létě kdy horko je
Tebe zem zebe

Oči máš zavřené
Jak nejčistší kvítka
Kufříky sbalené
A v dlani zbyla ti smítka

Smítka nás dvou
Z těch prstýnků svatebních
Slzavé údolí
Vzpomínek nevšedních

Jen slzu na líci
A v srdci žal
Nám dvěma do vínku
Byl osudem přán

Neplakej panenko
Já cestu znám
Chyť se mě za ruku
My půjdeme k nám

Tam kde stromy vysoké máme
A z lásky naši
Tobě je dáme

Kde světlo ve tmě
Na cestu svítí
Kde v zimě pro tebe
Já natrhám kvítí

Kde bolesti není
Jen z radosti smích
Kde milovat druhého
Už nebude hřích

Kde čekal jsem dlouho
Na duši tvoji
Tam těla dnes naše
Navždy se spojí.
Navždy se spojí
Autor ivanka777, 02.12.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí